www.bilgidali.com
09 Eylül 2010, 23:28:23 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket Giriş Yap Kayıt Sohbet  
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: öyle birini sevin ki.......  (Okunma Sayısı 148 defa)
Konu Kalitesi % 1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
delvecchio
Üye Bilgileri Usta Forumcu

Teşekkür Puanı +41/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

ne güzellik nede para insanlıkla ilgilenirim..

Gönderdiği Mesajları Gör
« : 26 Temmuz 2008, 15:15:25 »

ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ..

Öyle birini sevin ki, "Çünkü" süz, olsun. Yağmurda gökkuşağınız, baharda sevdanız, yokluğunda varlığınız, gözyaşınızda inciniz olsun.
Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun. Ne zaman aşktan, yana söz duyarsınız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin. Gün onunla başlasın. Gözleriniz uykudan uyandığında aklınıza ilk gelen, "Sevgilim, Canım" derken; yediverenler, onun kokusunu sunsun benliğinize. Gün yine onunla bitsin, uyurken ve de "Seni seviyorum" derken o olsun.
Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun. Ne zaman aşktan, yana söz duyarsınız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin. Onun estirdiği karayel samyeline, karanlıklar aydınlığa dönüşsün. O varken "Ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin. Onunla zorluklar kolay olsun. Ve de o varsa her şey var olsun.
Öyle birine yürekten sarılın ki, aranızdan rüzgar dahi geçemesin, kıyametin ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın..
Öyle birinin olun ki, o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz bedeninizden sökülecekmiş çesine olsun. "Seni seviyorum" diyemediğiniz zamanda gözleriniz, ciğeriniz, ruhunuz sevginizi söyleyip dursun.
Öyle birine bağlanın ki, yüreğinizin adımları onun adına yürüsün. İçinizden geçen şarkı o olsun ve de.... 'İçimden geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben! " diyebilirsiniz.
Öyle birine gönül verin ki, gönlünüz onun ardından koşsun, önünde hiçbir mani olmasın..
Öyle birine Aşık olun ki, şiirinizin ilhamı, duanızın kaynağı "Seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasın onun da sizi sevdiği biri olsun.
Öyle birine vurulun ki, "Ben seni fakatsız, nedensiz, çünküsüz seviyorum." Bakma sen şimdiki zaman eki kullandığıma. En geniş zaman olan sonsuz geniş zamanla diyorum ki "Seni seviyorum". Adının geçmediği sözü dinlemiyorum. ....
Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan ipler görülmeyecek Canımı da, yolumu da, gönlümü de yoluna döşedim. Bittiğim gün kalbimden çıktığın gündür. Canım benim, ben senin bana zor gelen taraflarını da seviyorum, her şeyinle; bilmediğim bilsen ürkeceğim, anlamadığım, anlayamayacağı m yanlarınla seviyorum. Seni ismin ne "de" haliyle ne de "e" haliyle seviyorum. Seni yalın halinle seviyorum.
Ben seni sevdiğim yerdeyim, heryerdeyim haykırabilirsiniz.

İŞTE BÖYLE BİRİNİ SEVİN

Umutlarinin bittigi yerde düslerine sarıl Düslerini paylasacak birini ararsan delvecchio 
her zaman burda..:)
www.bilgidali.com
« : 26 Temmuz 2008, 15:15:25 »

delvecchio
Üye Bilgileri Usta Forumcu

Teşekkür Puanı +41/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

ne güzellik nede para insanlıkla ilgilenirim..

Gönderdiği Mesajları Gör
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2008, 15:17:07 »

Kisa bir mola vermek istiyorum izin verirmisin hayat

Aciyan yerlerimle kelimelere siginma vakti simdi
uzak sehirler ariyorum, yüregimin yabanci oldugu
Kesfetmedigim ,bilmedigim ,görmedigim ,bir yer olmali,........
Hatirlatmamali seni bana......

Demek ki deniz olmamali

Vedalasmaliyiz seninle,
sana bu iyiyligi yapmaliyim

ilk kez nefretin esigindeyim

Senden vazgecemem ......Birlir herkez...

Aciyan yerlerimle düslere siginma vakti simdi,
ne olur yakmayin isiklari, ben herseyi cizerim düslerimle
Neden yine yabancilastim
Bu senin sucun

Herkez kendi ipini ceker
herkez kendi akitir gözyasini
ama

Sen ben yok aramizda .... Bilir herkez

Senden ricalarimi anlatmam zor sana..
Ne olur cokgörme bana hayat, ne olur dokunma.....
Acitma
Gülümsememi sever sevdigim, bari aglatma
Kisa bir Mola vermek istiyorum izin verirmisin hayat
gercekler sanci yapiyor, az bir düs alip geleyim.....

Umutlarinin bittigi yerde düslerine sarıl Düslerini paylasacak birini ararsan delvecchio 
her zaman burda..:)
bilgidali.com Etiketler: